زمان ثبت نام مصاحبه با تاخیر داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد 1397/04/24

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای در خصوص مصاحبه ثبت نام با تاخیر داوطلبان دکتری تخصصی 1397 دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این اطلاعیه آمده است:

بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان دکتری تخصصی (با آزمون و بدون آزمون) که اقدام به ثبت نام با تاخیر مناطق مصاحبه خود کرده اند، می رساند از طریق سایت www.azmoon.org نسبت به دریافت پرینت فرم اولیه نسخه غیرقابل استناد دکتری تخصصی سال 97 اقدام و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 26و 27 تیرماه مطابق جدول راهنمای انتخاب مناطق در سایت sanjesh.iau.ac.ir به واحد محل مصاحبه مراجعه کنند.

داوطلبان برای هر رشته منطقه انتخابی باید پرینت جداگانه ای تهیه کنند. فرم مذکور در دوره با آزمون 2 صفحه و در دوره بدون آزمون 3 صفحه است.

داوطلبان ابتدا فرم را به صورت PDF دریافت و سپس نسبت به پرینت آن اقدام کنند.