دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم تحقیقات سیرجان برای ترم مهر دانشجو می پذیرد 1397/03/28

رئیس واحد سیرجان:
دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم تحقیقات سیرجان  برای ترم مهر دانشجو می پذیرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در جلسه شورای اداری این واحد گفت: «براساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه علوم تحقیقات تهران، واحدهای علوم تحقیقات مراکز استانها که دارای موافقت اصولی بوده اند می توانند برای ترم مهر دانشجو پذیرش کنند و واحد سیرجان نیز با رایزنی و کمک مسئولین موفق شد مجوز جذب دانشجو در دو رشته کارشناسی ارشد را تحت عنوان دانشکده تحصیلات تکمیلی پردیس علوم تحقیقات سیرجان اخذ و از ترم مهر 97 دانشجو بپذیرد.»
دکتر علی یعقوبی پور با تبریک عید سعید فطر و قبولی طاعات و عبادات بیان کرد: «در تمامی حوزه ها طبق برنامه ریزی های صورت گرفته پیش می رویم و هماهنگی و همکاری بسیار خوبی بین کارکنان و حوزه های مختلف دانشگاه وجود دارد.»
وی عنوان کرد: «در راستای انجام وظیفه سازمانی خود در امر آموزش توانستیم تأییدیه اعضای هئیت علمی واحد را در سایت وزارت علوم بگیریم. که این کار هم قوت قلبی است برای اعضا هیئت علمی و هم به توسعه آموزش، بویژه گسترش رشته ها کمک می کند.»
یعقوبی پور افزود: «واحد سیرجان بیشترین درخواست مجوز رشته های جدید را در شورای گسترش رشته ها داشته است و سعی کردیم بر اساس نیاز منطقه و رشته های بین رشته ای درخواست ها را ارائه کنیم و تمرکزمان را بر روی رشته های نو گذاشته ایم.»
رئیس واحد سیرجان گفت: «در حوزه پژوهش اتفاقات جدیدی در حال رخ دادن است و درحال انعقاد قراردادی هستیم که بتوانیم سفارش قطعه بگیریم و از امکانات کارگاه ها و آزمایشگاه های واحد نهایت استفاده را ببریم. همچنین موضوع برندینگ در حال پیگیری است و مرکز رشد دانشگاه نیز بزودی فعالیت خودش را شروع خواهد کرد و در راستای سیاست های دانشگاه حرکت می کنیم. »
وی بیان کرد: «در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز با توجه به سیاست های دانشگاه و بودجه هایی که برای فعالیت های فرهنگی در نظر گرفته می شود برنامه های متنوعی در مناسبت های مختلف در طول سال صورت می گیرد که امیدواریم اثر گذار باشند و بتوانند مخاطبان مورد نظر خود را جذب کنند.»
علی یعقوبی پور عنوان کرد :«در حوزه سما نیز امکانات بسیار خوبی داریم و می طلبد که همکاران سفیران سما در خانواده ها باشند و سما را به عنوان عضوی از دانشگاه معرفی کنند و تمام تلاش مسئولین واحد سیرجان نیز توسعه کیفی و کمی سما سیرجان است .»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت : «برگزاری دوره های کوتاه مدت برون دانشگاهی واحد به ثمر نشسته و برای تابستان و اوقات فراغت نیز  برنامه های ویژه ای تدارک دیده ایم .»
در ادامه این جلسه معاونین دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در حوزه های خود پرداختند . »