درخشش دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن و عترت 1397/04/07

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(علیهم السلام)مرحله استانی با کسب 10 رتبه برتر خوش درخشیدند.

در بخش اساتید محمدرضا فصیحی پور رتبه اول در حفظ 10 جزء، محمد منتظری رتبه دوم قرائت ترتیل، امین اسدی رتبه اول در رشته قرائت تحقیق و در بخش دانشجویان نجمه دریابیگی رتبه اول در رشته قرائت ترتیل، مجید نجف آبادی پور رتبه اول در رشته اذان، رضا افلاطونی رتبه دوم در رشته قرائت ترتیل و سید جواد رضوی نسب رتبه دوم در رشته قرائت تحقیق را کسب کردند.

همچنین در بخش کارکنان محسن کرمی پور رتبه اول در رشته ترتیل، محبوبه اسدی رتبه اول در رشته ترتیل و اکبر پور شاه آبادی رتبه دوم در رشته اذان را به خود اختصاص دادند.

دکتر طیبه بلوردی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با تبریک به این عزیزان توفیقات روزافزون و همنشینی همیشگی ایشان را با قرآن خواستار شد.