امکانات دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به همه مردم است 1397/04/06

رئیس واحد سیرجان:
امکانات دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به همه مردم است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: «در طول سال های گذشته امکانات بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی محیا شده که متعلق به همه مردم است باید از آنها به خوبی استفاده کرد.»
مشاور امور اقتصادی شرکت صنعتی و معدنی گل گهر سیرجان به همراه رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیرجان و کارکنان آن اداره از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان بازدید و با رئیس واحد دیدار و گفت وگو کرد.
مهندس زمانی در این دیدار گفت: «نزدیکتر کردن امکانات فنی و سخت افزاری به نیازهای صنعت،  نیروی متخصص، تجربه، لینک های ارتباطی ساده و پشتکار از جمله راه های ورود دانشگاه به صنعت و چرخه تولید است.»
زمانی افزود: «دانشگاه باید براساس نیاز صنعت به آن ورود کند و حضور مستقیم، دائم و تعریف صورت مسئله و استفاده از امکانات دانشگاه برای آموزش نیروهای متخصص صنعت به این امر کمک می کند.»
دکتر علی یعقوبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز در این دیدار گفت: «امکانات بسیار مناسبی در مجموعه کارگاه ها و آزمایشگاه های واحد داریم که می توان از آنها در کنار آموزش برای برآوردن نیازهای صنعت نیز استفاده کنیم.»
رئیس واحد سیرجان عنوان کرد: «قدم های خوبی در راستای تشکیل گروه های تخصصی برداشته ایم و پروژه های پژوهشی برون دانشگاهی را نیز آغاز کرده ایم.»
یعقوبی پور افزود: «برای ورود به بخش تولید و صنعت نیاز به حمایت داریم و اگر بدانیم صنعت چه نیازهایی دارد می توانیم به این حوزه وارد شویم.»
حامد هادیان رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیرجان نیز با برشمردن مشکلات شهرستان گفت: «امیدواریم با ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت گام های موثری در رفع این مشکلات برداشته شود.»