دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با شهردار سیرجان 1397/04/16

به مناسبت روز شهرداری ها صورت گرفت:

دیدار هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با شهردار سیرجان

همزمان با فرارسیدن 14تیرماه روز شهرداری ها، هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با حضور در دفتر دکتر رضا سروش نیا شهردار سیرجان، با وی دیدار و و گفت و گو کردند.

دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با تبریک روز شهرداری ها گفت: «14 تیرماه به عنوان روز شهرداری ها فرصتی مغتنم برای قدردانی از زحمات خدمت گذاران مردم در عرصه های مختلف شهرداری و مدیریت شهری است.»

یعقوبی پور با آرزوی توفیق برای مجموعه شهرداری سیرجان بیان کرد: «امیدواریم با تلاش های مجموعه شهرداری سیرجان شاهد شهری زیبا تر و نشاط آفرین باشیم.»

رضا سروش نیا شهردار سیرجان نیز در این دیدار با تقدیر از رئیس و معاونین دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: «امیدواریم بتوانیم با فعالیت هایی که انجام می دهیم موجبات رضایت شهروندان را فراهم کنیم.»