دانشگاه ها پرورش دهنده جوانان، عصاره جامعه هستند 1397/04/22

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی

دانشگاه ها پرورش دهنده جوانان، عصاره جامعه هستند

نشست روسای دانشگاه های شهرستان سیرجان با حضور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری سیرجان، رئیس شورای شهر سیرجان،مدیرعامل بنیاد دانشگاهی، رئیس اداره ثبت اسناد سیرجان و رؤسای دانشگاه های سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار شد.

شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: «تمامی دانشگاه های سیرجان باید با همدلی و اتحاد در توسعه همه جانبه شهرستان مشارکت کنند و با برگزاری جلسات و همایش ها پیرامون مسائل مختلف شهرستان نتایج آن را به مسئولین شهرستان منعکس کنند.»

حسن پور افزود: «دانشگاه ها پرورش دهنده جوانان، عصاره های جامعه هستند و باید با راه اندازی و افزایش شرکت های دانش بنیان و جذب بودجه ها در جهت رفع معظلات و مشکلات جامعه اقدام ها و گام های موثری بردارند تا بتوان شهرستان سیرجان را به عنوان الگویی موفق به جامعه و کشور معرفی کرد.»

وی با اشاره به مشکلات اراضی دانشگاه ها بیان کرد: «اراضی دانشگاه ها از محل املاک خیرین سیرجان به دانشگاه ها واگذار شده و مسئولین باید نسبت به اخذ اسناد مالکیت اراضی دانشگاه ها اقدام نمایند و بنده هم به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی این آمادگی را دارم که نسبت به حل معظل 30 ساله این اراضی کمک کنم.»

در ادامه این جلسه دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آماده همکاری و برگزاری همایش ها و جلسات در خصوص مسائل شهرستان سیرجان است.»

مهندس محسن علیرضازاده مدیرعامل بنیاد دانشگاهی سیرجان نیز با تقدیر از همراهی نمایده مردم سیرجان با دانشگاه های سیرجان گفت: «برخی مسئولین مشکلاتی را برای اراضی دانشگاه ها بوجود آورده اندکه می طلبد با همراهی و همکاری دانشگاه ها و مسئولین شهرستان این مشکلات رفع شوند.»

در ادامه این جلسه روسای دانشگاه های سیرجان و حاضرین در جلسه به بیان ایده ها، نظرات و مشکلات دانشگاه ها پرداختند.