تلاش و خود باوری مهمترین بخش های موفقیت هستند 1397/04/29

کارآفرین برتر کشور در واحد سیرجان:

تلاش و خود باوری مهمترین بخش های موفقیت هستند

کارآفرین برتر کشور و اولین کاتب قرآن برروی سنگ در همایش کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: تلاش و خودباوری مهمترین بخش های موفقیت هستند.

همایش کارآفرینی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و شرکت جهان فولاد سیرجان و با حضور شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، مهندس علی عباسلو مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان، دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، سیدحسین پوررضوی کارآفرین برتر کشوری، اساتید، کارکنان، دانشجویان، دهیاران و اعضای شورای اسلامی بخش بلورد در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شد.

شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در این همایش از مهندس عباسلو مدیر عامل شرکت جهان فولاد سیرجان به جهت همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در جهت برگزاری همایش و از روحیه تعاملی دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان تقدیر و تشکر کرد.

نماینده مردم سیرجان گفت: «در کشور50درصد مردم تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، در استان کرمان44 درصد اما در سیرجان این آمار 65درصد مردم تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و این یعنی پیشرفت و آینده بهتر.»

حسن پور افزود: «سرانه دانش آموزی در کشور 5 متر، در استان کرمان 4 متر و 90 سانتی متر است و در سیرجان این سرانه از 7 متر گذشته است که نشان دهنده آینده نگری و پیشرفت است.»

وی گفت: «بزودی بزرگترین همایش کارآفرینی در سیرجان به همت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد و ان شاالله اتفاقات خوبی در بحث کارآفرینی در این شهرستان خواهد افتاد.»

دکترعلی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز در این همایش گفت: «امیدواریم برگزاری این همایش فتح بابی باشد برای همکاری و هم افزایی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و صنعت و بتواند چراغ راهی باشیم برای فارغ التحصیلان دانشگاه و کسانی که می خواهند کارآفرین باشند.»

یعقوبی پور بیان کرد: «اصطلاح کارآفرینی یعنی تلاش و کوشش متعهدانه همراه با ریسک برای تولید کالا و خدمات و بهبود دادن به فرآیند کارها و تولید خدمات نوین تر.»

وی افزود: «برای ورود به فرآیند تولید باید در کنار فراگیری اطلاعات تئوری، نحوه بکارگیری آنها را نیز بدانیم که لازمه آن استفاده از تجربیات کسانیست که قبلا این راه را رفته اند.»

رئیس واحد سیرجان گفت: «ارتباط با مجموعه شرکت جهان فولاد سیرجان فرصت بسیار مغتنمی برای دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است و تلاش می کنیم این ارتباط پررنگ تر و ادامه دار باشد.»

مهندس علی عباسلو مدیر عامل شرکت جهان فولاد سیرجان نیز در این همایش گفت: «زمانی که در حال راه اندازی مجتمع جهان فولاد سیرجان بودیم می خواستیم با جهان ارتباط برقرار کنیم و اکنون با گذشتن از شرایط سخت و با توکل به خداوند و تلاش وکوشش توانسته ایم به این مهم دست پیدا کنیم.»

مدیر عامل شرکت جهان فولاد سیرجان بیان کرد: «درب مجموعه شرکت جهان فولاد سیرجان به روی دانشجویان و اساتیدی که می خواهند کار تحقیقاتی داشته باشند باز است و می تواند به کارگاهی برای دانشجویان رشته های فنی مورد استفاده قرار گیرد. و خود صنعت یک دانشگاه بزرگ است که می تواند تئوری ها را به تولید تبدیل کند.»

وی خطاب به حاضران در سالن گفت: «خودتان را کوچک نشمارید و با اهداف بزرگ وارد کار شوید و با توکل به خداوند و تلاش و کوشش به اهداف خود برسید.»

عباسلو بیان کرد: «بعد از ورود به بحث های اجتماعی توانسته ایم طی حدود 5ماه در بحث اشتغال زایی کارهای خوبی انجام دهیم و می توانیم به عنوان پایلوت به کشور معرفی شویم.»

در ادامه این همایش سید حسین پوررضوی کارآفرین برتر کشور و اولین کاتب قرآن بر روی سنگ با اشاره به زندگی سخت خود در گذشته گفت: «شکست واژه ایست که تمام دنیا و انسان ها از آن می ترسند اما همه آن را تجربه کرده اند و اگر مدیریت نشود باعث افسردگی و ناامیدی در انسان می شود.»

پوررضوی بیان کرد: «مهمترین بخش موفقیت بعد از تلاش خودباوری و خودشناسی است و سختی ها جزئی از زندگی هستند و عبادت، نیایش و تلاش باعث می شود انسان قوی تر شود.»

وی مهمترین علت موفقیت خود را توکل به خدا، تلاش و پشتکار عنوان کرد و افزود: «راه و رسم زندگی در قرآن آمده است و باید بدانیم از خداوند چگونه درخواست کنیم.»