بیست درصد اشتغال شهرستان سیرجان باید در حوزه فناوری اطلاعات باشد 1397/04/29

در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان مطرح شد:

20 درصد اشتغال شهرستان سیرجان باید در حوزه IT باشد

شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در جمع فعالان حوزه فناوری اطلاعات که با حضور مسعود الهامی مسئول اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شد گفت: «20 درصد اشتغال سیرجان باید در حوزه فناوری اطلاعات باشد.»

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «با توجه به استقبال جوانان از رشته های حوزه فناوری اطلاعات باید با کار و تلاش مضاعف مدیریت فضای مجازی را از دست دشمنان گرفت و در آن اشتغال ایجاد کرد.»

مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان نیز در این نشست گفت: «درخواست ایجاد یک آزمایشگاه معماری سازمانی از سوی دانشگاه ازاد اسلامی ارائه شده و امیدواریم بتوانیم بزودی مجوز این آزمایشگاه را صادر نمائیم.»

الهامی افزود: «باید یک مرکز شتاب دهنده نیز در سیرجان راه اندازی شود تا بتوان کسب و کارهای حوزه IT را در شهرستان سیرجان رونق بخشید.»

دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان پایه گذار رشته های حوزه IT در شهرستان بوده و درخواست ایجاد آزمایشگاه معماری را نیز ارائه کرده ایم.»

رئیس واحد سیرجان بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آماده همکاری همه جانبه در راه اندازی و ایجاد کسب و کارهای اینترنتی است.»

در ادامه این جلسه فعالان حوزه فناوری اطلاعات شهرستان سیرجان به بیان نظرات و دغدغه های خود پرداختند.

در این جلسه ارتباط تلفنی با وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی نماینده مردم سیرجان برقرار شد و در خصوص حمایت و مجوزهای قانونی لازم بحث و تبادل نظر شد.