پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار 1397/05/18

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
«ن والقلم و ما یسطرون»
سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (قلم:1)
هفدهم مرداد ماه، روز خبرنگار. ، فرصت مغتنم و بسیار ارزشمندی برای بازخوانی رسالت و مسئولیت خطیر اصحاب رسانه و تبیین شایستگی ها و قابلیت های منحصر بفرد فعالان رسانه ای کشور در پاسخ هوشمندانه و درخور به انتظارات و اولویت های فراروی آنان است.
امروزه خبر و ابزارهای آن، چنان گسترش یافته و شبکه های اجتماعی و امکاناتِ فضای مجازی بدون منبع و شناسنامه مشخص چنان میدان گرفته اند که رسالت خبرنگاران بسی بیشتر و سنگین تر شده است؛ زیرا خبرنگاران باید ضمن انجام رسالت خبر رسانی، با تدبیر و عقلانیت، در پالودن فضای احساسی و غبارآلود اتفاقات نیز نقش اساسی خود را ایفاء نمایند.
اینجانب با تبریک روز۱۷ مرداد به جامعه خبرنگاران که بی ادعا در آگاهی بخشی جامعه تلاش می کنند، برای این قشر فرهیخته آرزوی توفیق نموده، امیدوارم با همدلی و همزبانی در اطلاع رسانی دقیق، بهنگام و متعهدانه موفق باشند
دکتر علی یعقوبی پور
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان