تجلیل از کارمندان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان 1397/06/17

تجلیل از کارمندان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان

به مناسبت 15 شهریور روز تجلیل از بازنشستگان در مراسمی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از کارمندان بازنشسته این دانشگاه با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در این مراسم گفت:  «بازنشستگان سرمایه های ارزشمند دانشگاه بوده و نباید خودشان را از مجموعه دانشگاه جدا بدانند و امیدواریم بتوانیم از تجربیات این عزیزان در مسیر توسعه، پیشرفت و اعتلای دانشگاه بهره بگیریم.»
یعقوبی پور بیان کرد: «خدمت در دانشگاه بسیار مقدس و مبارک است و فعالیت در جهت رشد علمی و فرهنگی دانشجویان، عمل صالح و خوشرویی  رضایت خداوند را در پی دارد.»
وی افزود: «کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با کوشش و همت خود در پیشبرد اهداف دانشگاه نقش بسزایی داشته اند و وظیفه خود می دانیم در زمان بازنشستگی از این عزیزان به بهترین نحو تقدیر کنیم.»