جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار شد 1397/07/18

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار شد

در ابتدای این مراسم پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان قرائت شد. دکتر علی یعقوبی‌پور در این پیام با تبریک سال جدید تحصیلی به همه‌ی اساتید متعهد و کارکنان پر تلاش خانواده‌ی بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی همچنین دانشجویان جدید نوشته بود: «همان‌گونه که فروردین نویدبخش حیات مجدد طبیعت است، مهرماه یادآور شور، شعف، جوشش و کوشش آموزندگان علم و دانش است آغاز سال تحصیلی جدید را به همه اساتید ارجمند ،متعهد و کارکنان پرتلاش خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال موفقیت ،بهرورزی و سعادت آرزومندم.
امیدوارم در پناه عنایت حضرت حق،سال جدید تحصیلی سالی سرشار از پیروزی های علمی و فرهنگی برای جامعه دانشگاهی ما باشد.»
معاون علمی واحد، بعد از قرائت پیام ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید که دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده‌اند؛ افزود:«فصل جدیدی از زندگی شما آغاز شده که می‌تواند نقطه‌ی عطف زندگیتان باشد چرا که این فصل آینده زندگی شما را رقم می‌زند.»
دکتر محمدصادق حاج‌محمدی ادامه داد:«مجموعه واحد سیرجان تمام تلاش علمی و اداری خود را برای ارائه بهتر خدمات در این دوره به کار می‌گیرد.»
در ادامه مراسم دکتر طیبه بلوردی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد نیز ضمن معرفی حوزه‌ی کاری خود گفت: «حوزه فرهنگی و دانشجویی یک حوزه خدمت‌رسان است. او در ادامه به معرفی فعالیت‌های این حوزه و خدمات رفاهی که دانشگاه برای رفاه حال دانشجویان در نظرگرفته، اشاره کرد.»
سپس مدیران مالی، پژوهشی و حراست واحد به ارائه گزارشی درباره‌ی حوزه کاری خود پرداختند.
در پایان این مراسم ضمن قرعه‌کشی و اهداء جوایز نفیس به دانشجویان، هیئت رئیسه واحد به همراه دانشجویان ضمن غبارروبی از مرقد شهدای گمنام با یاد و خاطره این شهیدان تجدید میثاق کردند.