تجلیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از خانواده شهید نیروی انتظامی 1397/07/18

به مناسبت هفته ناجا صورت گرفت:
تجلیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از خانواده شهید نیروی انتظامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی به همراه فرمانده نیروی انتظامی سیرجان و مسئولین واحد با خانواده شهید حمیدرضا احمدی مکی آبادی از شهدای نیروی انتظامی سیرجان دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر علی یعقوبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در این دیدار با تبریک هفته نیروی انتظامی ، یاد و خاطره شهیدان نیروی انتظامی که با رشادت و دلاوری خود امنیت و آسایش را برای ما به ارمغان آورده اندگرامی داشت و گفت:«امروز کشور ما هر چه دارد از برکت خون شهیدان است »
در این دیدار مادر شهید احمدی با تشکر و قدردانی از رئیس دانشگاه و فرمانده انتظامی شهرستان این حضور را باعث قوت قلب اعضاء خانواده خود دانست.
در پایان این دیدار دکتر بلوردی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با تقدیم لوح سپاس  از مادر شهید تقدیر نمود.