برگزاری کارگاه آموزش مبانی نقاشی با نور در عکاسی در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان 1397/07/21

برگزاری کارگاه آموزش مبانی نقاشی با نور در عکاسی در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان

باشگاه پژوهشگران و نخبگان با همکاری آموزشگاه فنی - حرفه ای هنرهای تجسمی -نمایشی سهند، کارگاه آموزش مبانی نقاشی با نور در عکاسی را برگزار می نماید.
دکتر شهره شهسواری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد سیرجان در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: «این دوره جمعه ۲۷ مهرماه از ساعت ۹الی ۱۲و عصر از ساعت ۱۵ الی ۱۸ در سالن همایش دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد .»
شهسواری افزود: «درهای این دوره به روی مشتاقان این هنر که از اعضا باشگاه پژوهشگران می باشند و عکاسانی که در مسابقه عکاسی برگزار شده عکسهای آنها به نمایشگاه عکاسی راه یافت باز است.»
وی عنوان کرد: «به شرکت کنندگان مدرک فنی و حرفه ای از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور اعطا خواهد شد.»