حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در راهپیمایی ۱۳ آبان 1397/08/13

حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در راهپیمایی ۱۳ آبان

هیئت رئیسه، اساتید،کارکنان، دانشجویان همراه با دانش آموزان سما دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان حضوری  پرشور داشتند.
بمناسبت یوم ا... سیزده آبان،سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ، هیئت رئیسه، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در راهپیمایی باشکوه این روز حضور یافتند.
در این روز حماسی ، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان همگام با سایر مردم انقلابی و ولایت مدار سیرجان ،  ضمن حضور گسترده در راهپیمایی یوم ا... 13 آبان ،  با  شعارهای استکبار ستیز، ضمن اعلام برائت از ایادی استکبار همگام با دیگر مردم، با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند و  خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی  اعلام نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، دکتر محمود آقاجانی سرپرست این واحددانشگاهی در حاشیه راهپیمایی روز ۱۳ آبان به خبرنگار ما گفت: «مهم ترین کاری که در این روز اساتید می توانند انجام دهند بالا بردن آگاهی دانشجویان نسبت به بحث استکبار ستیزی است‌»
آقاجانی افزود:« 13  آبان یادآور حرکت خروشان جوانان متعهد، انقلابی و آگاهی است که در کنار تحصیل علم به مبارزه با استبداد و استکبار پرداخته اند.این روز در تاریخ انقلاب جایگاه ویژه ای دارد چراکه دانشجویان متعهد و انقلابی ایران توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و فریاد ظلم ستیزی انقلاب ایران را در صحنه های بین الملل طنین انداز نمایند.»
وی در پایان از حضور گسترده دانشگاهیان در راه پیمایی 13 آبان در کنار دیگر اقشار و دانش آموزان تشکر و قدردانی کرد.