معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما کشور: سما سیرجان در کشور نمونه است 1397/08/27

معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما کشور
سما سیرجان در کشور نمونه است

دکتر علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما کشور در بازدید سرزده از سما سیرجان گفت: سما سیرجان چشم و چراغ سازمان سما است و در کشور نمونه است.
علیرضا منظری توکلی با حضور در کلاس دانش آموزان سما سیرجان با ابلاغ سلام دکتر ولایتی رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و تبریک آغاز امامت امام زمان (عج) بیان داشت: شهید مطهری در خصوص امام زمان(عج) می فرمایند"امام زمان(عج) برای کل ارض است و مختص انسان نیست" و همه ما می دانیم که در دوره غیبت صغری ارتباط ایشان از طریق نواب بود و امروز اعتقاد داریم که نایب ایشان بر روی زمین امام خامنه ای است و اگر درست دقت کنیم و به اقرار خود صهیونیست ها مقام معظم رهبری توانسته این مملکت را در برابر فشارها و تهدیدات به خوبی حفظ کند.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مردم سیرجان به ویژه قشر فرهیخته آن در طول این سال ها و حتی قبل از انقلاب ثابت کرده اند که پشتیبان ولی فقیه هستند و الان هم این شهرستان به لطف خداوند و مدد مسئولین پرتلاشش از جمله حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه سیرجان و شهباز حسن پور نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی که واقعا ستودنی است یکی از شهرهای پر رونق کشور است.
رئیس سازمان سما کشور با حضور در بین اولیاء دانش آموزان سما سیرجان گفت: ارتباط معلمین با اولیاء یکی از مهمترین دلایل موفقیت سما سیرجان است و این مجموعه در کشور نمونه و چشم و چراغ سما کشور است و در تمامی زمینه ها در کشور پیشرو است و مدیریت بسیار خوبی نیز بر مجموعه حاکم است.
وی با توصیه به والدین دانش آموزان بیان کرد: سبک زندگی ما باید سبک زندگی رسول اکرم(ص) باشد و لازم نیست همه فرزندان ما دکتر و مهندس بشوند بلکه باید به آنها آموزش دهیم وارد هر کاری که شدند آن را به خوبی انجام دهند.
منظری توکلی در ادامه با حضور در جمع مدیران و معلمان سما سیرجان گفت: هم دکتر ولایتی و هم دکتر طهرانچی توجه ویژه ای به سما دارند و بنده حامل ابلاغ و بیان سیاست های دانشگاه هستم و بنا بر این ابلاغ و دستور دکتر ولایتی باید برای آینده و آیندگان تمدن سازی کنیم که راه این تمدن سازی از مدارس می گذرد و عمده این راه، کار فرهنگی است که باید به جایی برسیم که فرزندان این مرز و بوم به هویت ایرانی و اسلامی بودن خود افتخار کنند و برای رسیدن به این هدف باید مسائل پرورشی، دینی و فرهنگی را در اولویت قرار دهیم. و شما به عنوان معلم و الگو وظیفه سختی دارید و باید برای رسیدن به اهداف تعیین شده تلاش مضاعفی انجام دهید.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی با تقدیر از تلاش های دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و غلامرضا محمدجعفری معاون سما واحد سیرجان و زحمات مدیران سابق بیان کرد: ارتباط خوب و مناسبی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد و سما سیرجان برقرار است که همین موضوع باعث رشد بیش از 100 درصدی در پذیرش دانش آموز شده است.
وی بیان کرد: آموزش در مدارس سما باید در حد اعلی باشد و پرورش و تزکیه با بهترین و به روز ترین روش ها در اولویت قرار دارد و ما سعی داریم ضمن برند سازی مدارس سما وضعیت معیشتی و اوضاع کلی مدارس سما را نیز دگرگون کنیم.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با تبریک آغاز امامت امام زمان(عج) و تقدیر از حضور دکتر علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما کشور در سیرجان گفت: با رهنمودها و راهنمایی های دکتر منظری، تلاش های کارگروه سما و عملکرد مدیران قبلی توانستیم رشد بالای 100 درصدی در جذب دانش آموز داشته باشیم که خود یک رکورد در بین مجموعه های آموزشی است.
یعقوبی پور افزود: در شرایط فعلی مدرسه داری از دانشگاه داری مفیدتر است و واحد سیرجان نیز حساب ویژه ای بر روی سما باز کرده است و تلاش می کنیم به اهداف مدنظر دانشگاه و سازمان دست یابیم.