افتتاح نمایشگاه کتاب در سما سیرجان 1397/08/30

به مناسبت هفته کتاب صورت گرفت:
افتتاح نمایشگاه کتاب در سما سیرجان

به مناسبت هفته کتاب نمایشگاهی با حضور دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، محمدعلی حافظی رئیس نهاد کتابخانه های سیرجان، معاونین آموزش و پرورش سیرجان افتتاح شد.
غلامرضا محمدجعفری معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس مجتمع آموزشی فرهنگی سما سیرجان با اعلام این خبر گفت: در این نمایشگاه آثاری از نویسندگان سیرجانی، اساتید و دانشگاهیان، کتب منتشر شده در انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و کتاب های کودک و نوجوان و کتاب های مورد نیاز دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی از انتشارات معتبر کشوری عرضه شده است.
رئیس مجتمع آموزشی سما سیرجان افزود: این نمایشگاه به مدت دو هفته و از ساعت 8 صبح لغایت 19 در مجتمع آموزشی سما سیرجان واقع در بلوار دکتر صادقی برقرار است و بازدید برای عموم آزاد و رایگان می باشد.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در حاشیه این مراسم گفت: کتاب سازنده فردای جامعه ماست و ما در تلاش هستیم تا دانش آموزان سما سیرجان کتابخوان و کتابدار پرورش یابند.
رئیس واحد سیرجان بیان کرد: متاسفانه سرانه مطالعه کشور نسبت به استاندارد جهانی بسیار کم است و حل این معضل نیازمند توجه و عزم و اراده ملی است. در همین راستا در تلاش هستیم با اقداماتی نسبت به افزایش سرانه مطالعه، سواد اطلاعاتی دانش آموزان سما سیرجان را بالا ببریم.
در حاشیه این  افتتاحیه، مراسم اهدا کتاب به کتابخانه مرکزی سما سیرجان توسط دانش آموزان انجام شد و از کتاب "آغاز یک سیاهی" نوشته امیرحسین ایران نژاد پاریزی دانش آموز کلاس نهم رونمایی شد.