دیداررئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان 1397/09/05

دیداررئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان

به مناسبت هفته بسیج، جمعی از مسئولان شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیرجان دیدار کردند
در این دیدار که فرماندار شهرستان و شهردار وجمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه حضور داشتند، دکتر علی یعقوبی پوررئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان ضمن تبریک  به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج ،یاد و خاطره رشادت ها و ایثارگری های بسیجیان را به خصوص در دوران دفاع مقدس گرامی داشتند و گفتند این هفته فرصت مناسبی برای انتقال فداکاری و دلاوریهای رزمندگان به نسل جوان است.
دکتر یعقوبی از فعالیت سه تشکل بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج حقوقدانان دراین دانشگاه خبر داد و افزود: شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان تعامل و همکاری سازنده ای با تشکل های فعال بسیج دراین دانشگاه دارد.
علی یعقوبی پور به همکاری صادقانه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با سپاه و بسیج دانشجویی در زمینه امور فرهنگی و برگزاری اردوهای راهیان نور اشاره و خاطر نشان کرد: امیدوارم  با تعامل و همکاری های سازنده در زمینه های فرهنگی بتوانیم گامهای اساسی در تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی در حوزه های  فرهنگی، آموزشی و پژوهشی برداریم.

سرهنگ محمد مهدوی فر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیرجان ضمن  تقدیر و تشکر از فرماندار شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت :بنده سپاهی و بسیجی بودن را از دانشگاه آزاد اسلامی شروع کردم و نسبت به این دانشگاه عرق و علاقه زیادی دارم.
سرهنگ مهدوی اظهار کرد : اگر زحمات و حمایت اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نبود بنده پله های ترقی را به کندی طی میکردم و افتخار میکنم که فارغ التحصیل این مجموعه هستم.
فرمانده بسیج سپاه سیرجان با اشاره به روحیه جهادی دکتر علی یعقوبی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، از همکاری ایشان در برنامه‌های مختلف قدردانی کرد و آمادگی مجموعه سپاه شهرستان را برای پیشبرد هرچه بهتراهداف این دانشگاه اعلام کرد.