پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به مناسبت فرا رسیدن 9 دی 1397/10/08

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به مناسبت فرا رسیدن 9 دی
بسم الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ

می خواهند نور خدا را با دهانهای خود خاموش کنند ولی خدا کامل کننده نور خویش است هرچند که کافران را خوش نیاید. (سوره صف _ آیه8 )

دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان ضمن گرامی داشت حماسه ی ماندگار 9 دی و شهدای گرانقدر آن ایام و تسلیت رحلت آیت الله هاشمی شاهرودی و درگذشت مصیبت بار تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات پیامی بدین شرح اعلام کردند.
بی شک حماسه نهم دی ماه جزء مهمترین مسائل سی ساله انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون بوده است که به مثابه آیینه ای باعث شفافیت آسیب ها و تهدید ها در کنار قوت ها و فرصت ها شد و البته گذشت زمان ابعاد گسترده تری از آن را روشن نموده و نقطه عطفی در تاریخ پرافتخار اسلام و ایران است.
انقلاب شکوهمند اسلامی به عنوان رخدادی بی بدیل در مهندسی حیات بشریت، نقطه ی عطفی بود که امید و اعتماد به نفس را در قلوب آحاد انسان های آزادی خواه و استقلال اندیش تابانید. برخلاف تمام محاسبات دنیوی بدخواهان، این انقلاب آسمانی توانست قله های ترقی و عدالت را یکی پس از دیگری طی کند و هر قدر صعودش فزونی یافت، افول شیطان بزرگ و ایادی اش نیز به قعر فنا و نابودی نزدیک شد.
اساتید وکارکنان سخت کوش و خدوم دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز به عنوان عضوی ازپیکره نظام مقدس جمهوری اسلامی با اقتدا به رهبرفرزانه انقلاب همواره در عرصه خدمت رسانی پیشگام بوده و افتخار خود را انجام بالاترین فریضه و معروف الهی، یعنی خدمت خالصانه به هموطنان عزیز به شمار می آورندوسعادت دنیا و آخرت را نیز در تبعیت محض از مقام مقدس ولایت فقیه که همان استمرار حرکت انبیاء الهی است، می دانند.
اینجانب باگرامیداشت حماسه به یادماندنی 9 دی ماه که روز بصیرت نام نهاده شده است،ضمن توصیه به تلاش توام بابصیرت درعرصه خدمت ،برای کلیه اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آرزوی سلامتی و توفیق وعزت روزافزون دارم.

دکتر علی یعقوبی پور
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان