مهمترین ابزار صنعت، نیروی انسانی متخصص است 1394/01/31

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان:
مهمترین ابزار صنعت، نیروی انسانی متخصص است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان و هیأت همراه در راستای آشنایی با پروژه های اقتصادی از دو شرکت عمران روش صنعت و فولاد تنبور بزرگترین کارخانه ریخته گری در جنوب کشور بازدید کردند.
دکتر جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در بازدید از این دو شرکت گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان قصد دارد پروژه های مشترکی را با صنعت اجرا کند که در این راستا لازم است تیم پژوهشی مجرب و کارآزموده ای تشکیل شود.
دکتر جعفرقلیخانی افزود: علاقه مندیم کارگاه های پیشرفته ای را در شهرک صنعتی سیرجان راه اندازی کنیم که بتوانیم از آنها در صنعت نیز استفاده کنیم.
وی ادامه داد: زمانی که دانشجو در فضایی پرورش یابد که به محیط کار واقعی شبیه باشد مطمئنا بیشتر در فضای کار قرار می گیرد و آینده که می خواهد وارد بازار کار شود دچار مشکل نخواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان مهمترین ابزار صنعت را نیروی انسانی متخصص دانست و اضافه کرد: تنها راه نجات صنعت علمی کردن و قوی تر کردن نیروی انسانی است. که این وظیفه برعهده دانشگاه است و ما تلاش داریم نیروهای کارآزموده ای را تحویل صنعت دهیم
.